Més de 800 persones celebren la Gran Festa Aquàtica de Nadal a Germans Escalas

Festa Aquàtica Germans Escalas 2018

La jornada ha estat gratuïta, oberta a tothom i s'emmarca dins el programa d'activitats de Nadal de l'IME

El proper diumenge es durà a terme la segona jornada a la piscina de Son Moix

Palma, 16 de desembre de 2018. La piscina de Germans Escalas ha acollit avui la primera jornada de les festes aquàtiques, que recull el programa d'activitats de Nadal de l'Institut Municipal de l'Esport (IME), i que ha comptat amb la participació de més de 800 persones entre les 10.30 i les 13.30 hores.

Per quart any consecutiu, l'IME ha obert les portes del poliesportiu a la ciutadania i ha ofert tres hores d'activitats gratuïtes a les dues piscines. Des dels més petits als més grans han gaudit d'aquesta festa, completament gratuïta i oberta a tothom.

S'ha instal·lat una composició de tres línies de mòduls d'inflables, tobogans, espais d'equilibris i obstacles a la piscina profunda i diversos jocs aquàtics i porteries a la piscina d'aprenentatge, on els més petits han pogut gaudir de les diferents propostes amb els seus pares.

El proper diumenge, 23 de desembre, el Palau Municipal d'Esports Son Moix acollirà la segona, i darrera, jornada de les Festes Aquàtiques. També serà un esdeveniment completament gratuït i oferirà activitats per a totes les edats de 10.30 a 13.30 h.

L'IME ha augmentat el dispositiu de socorristes, que ha comptat amb un total de 5 professionals, i ha reforçat l'organització amb 12 monitors i 1 coordinador a les activitats per a garantir la seguretat dels participants. També s'ha augmentat el personal dels serveis de recepció i neteja.

Fecha publicació original: 17 de desembre de 2018

Data darrera modificació: 17 de desembre de 2018