Aprovats els plecs per a la licitació de les obres per a un camp de rugbi homologat en el Germans Escales.

RDP Camp Rugbi

També es remodelarà un camp de futbol 11 per dotar-logesta artificial, i s'instal·laran vestuaris i elements d'il·luminació LED

L'obra tendrà un pressupost d'1.714.677,27 euros i un temps d'execució de vuit mesos per al camp de rugbi i de tres mesos pel de futbol

Moll: "Un dels nostres compromisos era fer un camp oficial i homologat pera poder disputar partits nacionals de rugbi"

Palma, 15 de novembre de 2018.- La tinenta de batle d'Educació i Esports i portaveu de l'equip de govern, Susanna Moll, ha anunciat avui que la Junta de Govern ha aprovat els plecs de clàusules administratives i de prescripcions tècniques per a la contractació de les obres per a la remodelació de les pistes de rugbi i futbol 11 del poliesportiuGermans Escales.

L'obra tendrà un pressupost total d'1.714.677,27 euros, 865 mil d'ells provinents de fons de la Llei de Capitalitat.

Moll ha explicat que aquestes obres suposen complir"un dels compromisos de Cort, que era fer un camp oficial i homologat per a poder disputar partits nacionals de rugbi".

La regidora també ha comentat que "actualment hi ha un camp de rugbi que està en molt mal estat, té una moqueta des de 1999 que s'ha intentat anar arreglant perquè els esportistes poguessin seguir entrenant".

A més del camp de rugbi es farà un camp de futbol 11 amb gespa artificial a un camp de terra annex a la Via de Cintura i s'instal·laran vestuaris entre tots dos camps, així com elements d'il·luminacióLED amb l'objectiu de "continuar amb la política d'energies sostenibles" ha explicat Moll. El camp de futbol 7 es mantindrà tal com està perquè actualment està en bones condicions.

El temps d'execució de les obres serà de vuit mesos per al camp de rugbi i de tres mesos pel de futbol. Moll ha afirmat que"confio que per al primer trimestre de 2019 ja es puguin començar". 

Fecha publicació original: 15 de novembre de 2018

Data darrera modificació: 15 de novembre de 2018