El millor vòlei femení es dóna cita aquest cap de setmana al Trofeu Ciutat de Palma

El millor vòlei femení es dóna cita aquest cap de setmana al Trofeu Ciutat de Palma

El JS Hotels CIDE, l'Avarca Menorca i l'Argar Surmenor disputaran el torneig al Poliesportiu Municipal Germans Escalas

Antoni Noguera: "El JS Hotels CIDE és un exemple, és un plaer tenir aquest equip a Ciutat que representa el millor nivell de vòlei a Mallorca"

Palma, 4 d'octubre de 2018.- Avui s'ha presentat al Saló de Plens de l'Ajuntament de Palma el Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol Femení, que tindrà lloc els dies 6 i 7 d'octubre al Poliesportiu Municipal Germans Escalas, amb entrada gratuïta. L'equip local, el JS Hotels CIDE, es disputarà el trofeu amb l'Avarca Menorca i l'Argar Surmenor.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha elogiat al club a la seva intervenció "El JS Hotels CIDE és un exemple, és un plaer tenir aquest equip a Ciutat que representa el millor nivell de vòlei a Mallorca", ha dit. També ha destacat les "dificultats que tenen les dones al món de l'esport" i ha convidat a tothom a "assistir als partits d'aquests cap de setmana perquè l'esport femení necessita el suport de tothom".

El president del club, Antoni Figuera, ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament, de la Federació i dels patrocinadors per organitzar aquest torneig i ha convidat a tots els mallorquins als tres partits del Trofeu Ciutat de Palma que es duran a terme dissabte i diumenge i on també es disputarà el primer partit de la lliga regular.

La regidora d'Educació i Esports, Susanna Moll, ha destacat que "les dones han de fer un doble esforç i per tant són un doble referent pels nostres joves" i ha convidat als ciutadans a aquest esdeveniment gratuït "on podrem veure el millor vòlei, vòlei amb majúscules"
A l'acte també han assistit el director general, Sergio Rodríguez; la presidenta de la Federació Balear de Voleibol, Dolores Besné; el regidor del grup municipal Ciutadans, Josep Lluís Bauzà; el director comercial de Roc Hotels, Andrés Fullana, i Helena Bravo, en representació de les jugadores del JS Hotels CIDE.

El JS Hotels CIDE ha posat en marxa una nova campanya de socis: #tutambienjuegas, per a tots els aficionats que vulguin ajudar a consolidar aquest projecte alhora que a millorar les condicions i l'aposta social i esportiva de l'entitat. Qualsevol persona que es pot donar d'alta a través de la pàgina web del club www.voleyciutat.com.

Enguany, com a novetat, el club JS Hotels CIDE retransmetrà els partits locals a través d'streaming, una millora que l'equip ofereix als seguidors dins l'era digital.

Fecha publicació original: 4 d'octubre de 2018

Data darrera modificació: 4 d'octubre de 2018