Un total de 229 esportistes es donen cita a Son Hugo a la I Jornada Palmadona de Natació Artística

 Jornades Palmadona de NAtació Artística fot

Les Escoles Municipals de l'IME, el Centre de Tecnificació, el CN Mediterrània el CN Calvià, Campus Esport i participants d'iniciació han realitzat exhibicions davant un nombrós públic assistent

Palma, 24 de març.- La primera edició de les Jornades Palmadona de Natació Artística ha congregat avui a Son Hugo a 229 esportistes, que han realitzat durant 3 hores exhibicions de sols, duos, combos, equips i tallers participatius davant un nombrós públic assistent, que ha aplaudit les rutines de les esportistes.

A la jornada, organitzada per l'Institut Municipal de l'Esport i la Federació Balear de Natació (FBN), han assistit la tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, el director general d'Esports, Sergio Rodríguez, i el president de la FBN, Vicente Cáceres.

Amb aquest esdeveniment, que s'estrena com a novetat al programa Palmadona d'enguany i que ha tingut una gran acollida, es pretén posar en valor l'important paper de la dona en aquest esport i donar l'oportunitat de donar a conèixer aquesta modalitat a tothom amb una jornada gratuïta de portes obertes.

Per assolir aquest objectiu s'ha triat un esdeveniment obert amb un taller d'iniciació al qual han participat 53 nines, que han pogut conèixer de prop l'activitat amb el suport de les nedadores del Centre de Tecnificació (CTEIB).

Les 52 alumnes dels grups d'iniciació i perfeccionament de les escoles municipals de l'IME també han gaudit amb la seva exhibició, que han compartit amb 124 esportistes del Centre de Tecnificació i dels tres clubs participants, CN Mediterrània, Campus Esport i CN Calvià.

Totes les esportistes han rebut una camiseta del programa Palmadona i un gymsack. Aquest esdeveniment ha comptat amb el patrocini de Grupo EULEN, Autovidal- Smart, Radio Marca, Coca Cola i Malla, amb la col·laboració d'Obra Social La Caixa.

Fecha publicació original: 24 de març de 2018

Data darrera modificació: 26 de març de 2018