Presentada a Cort la Setmana Màster Ciutat de Palma de Pesca Submarina

CCpesca

Susanna Moll: És, sense dubte, una de les competicions més emblemàtiques de Palma i una cita que no pot faltar al programa de les nostres festes de Sant Sebastià


L'Ajuntament de Palma ha retut homenatge a Alberto March Mas, considerat millor profundista de pesca submarina

Palma, 24 de gener de 2018. La tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll; el president de la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques, José Olmedo, i el president de la Federació Balear d'Activitats Subaquàtiques, Joan Mas, han presentat avui al Saló de Plens de l'Ajuntament la Setmana Màster Ciutat de Palma de Pesca Submarina.

Un total de 158 pescadors de 6 països es donaran cita a les quatre proves que recull el programa de la Setmana Màster. La competició arrencarà aquest divendres, 26 de gener, al Real Club Nàutic de Palma amb el XVII Màster Ciutat de Palma i continuarà dissabte amb l'Open Ciutat de Palma, el III CMAS World Cup i el II Brands World Cup.

Moll també ha agraït a l'organització la seva tasca i ha destacat que aquest esdeveniment "és una de les competicions més emblemàtiques de Palma i una cita que no pot faltar al programa de les nostres festes de Sant Sebastià".

Alberto March Mas, considerat millor profundista de pesca submarina, ha rebut de mans de la regidora d'Esports una placa com a reconeixement als seus èxits esportius, "Palma és bressol de campions i campiones, i no podia faltar entre l'elit de pesca submarina un esportista amb un gran palmarès com és Alberto March", ha dit Moll.
A la presentació també han assistit el director general d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez. el vicepresident de la FBSA, Andrés Sureda i representants del Comitè Balear i Nacional de pesca.

Fecha publicació original: 24 de gener de 2018

Data darrera modificació: 25 de gener de 2018