Aquest dissabte l'IME engega una nova edició de Barridiades a Son Espanyolet

barridiades

L'IME presenta la programació del primer trimestre de l'any que arribarà a 10 barris de Palma i que té com objectiu impulsar hàbits saludables

Palma, 8 de gener de 2018. L'Institut Municipal de l'Esport (IME) presenta la nova programació del primer trimestre de Barridiades 2018, que començarà el 13 de gener al parc de la Convivència, a Son Espanyolet. Aquestes jornades ludico-esportives, que tindran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 h a diferents barris de Palma, són activitats gratuïtes i estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys.

Els principals objectius del programa són promocionar i apropar la pràctica esportiva a nins i joves de manera amena i divertida, fomentar valors com la tolerància, la integració, l'educació i la inclusió; així com impulsar els hàbits saludables entre infants i joves a les barriades de Palma.

Les jornades comptaran amb una àmplia oferta d'activitats, com bàsquet, vòlei, tennis, hoquei, bàdminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slack line, petanca, escacs, cotxes de pedals, i d'altres d'esports adaptats com goalball, vòlei i bitlles. Els infants també podran gaudir d'un circuit de bicicletes d'educació vial que compta amb la participació de la Policia Local. Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

Les deu jornades del programa, que es duran a terme de gener a març, són les següents:
13 de gener: Son Espanyolet. Parc de la Convivència
27 de gener: Can Pastilla. Plaça de Pius IX
3 de febrer: El Coll d'en Rabassa. Plaça de l'Església
10 de febrer: El Rafal Nou. Carrer de Selva
17 de febrer: El Fortí. Plaça de Madrid
24 de febrer: Son Rutlan. Parc de Son Rutlan
3 de març: El Pil·larí. Nou Plaça del Pil·larí Nou
10 de març: El Viver. Parc de Baltasar Valentí
17 de març: El Camp. Redó Parc de les Fonts
24 de març: Son Gibert. Parc de Son Gibert

.

Fecha publicació original: 8 de gener de 2018

Data darrera modificació: 8 de gener de 2018