Una capbussada molt participativa a Son Moix

son moix

Unes mil persones han participat avui a la festa aquàtica que s'ha dut a terme al Palau Municipal d'Esports Son Moix

La jornada ha estat gratuïta i s'emmarca dins el programa d'activitats de Nadal de l'IME

Palma, 7 de gener de 2018. La piscina del Palau Municipal d'Esports Son Moix ha acollit avui la segona festa aquàtica, que recull el programa d'activitats de Nadal de l'Institut Municipal de l'Esport (IME), i que ha comptat amb la participació d'unes 1000 persones entre les 10.30 i les 13.30 hores.

Per tercer any consecutiu l'IME ha obert les portes de Son Moix a la ciutadania i ha ofert tres hores d'activitats gratuïtes a les dues piscines de la instal·lació. Des dels més petits als més grans han gaudit d'aquesta festa, oberta a tothom, i que tanca el programa de Nadal de l'Ajuntament de Palma.

S'ha instal·lat una composició de tres línies de mòduls d'inflables, tobogans, espais d'equilibris i obstacles a la piscina profunda i un pont d'equilibri, jocs aquàtics i un cub de punteria a la piscina d'aprenentatge, on els més petits han pogut gaudir de les diferents propostes amb els seus pares. Els carrers transversals de la zona de salts s'han mantingut per als abonats.

L'IME ha augmentat el dispositiu de socorristes, que ha comptat amb un total de 6 professionals, i ha reforçat la organització amb 12 monitors i 1 coordinador a les activitats per a garantir la seguretat dels participants. També s'ha augmentat el personal dels serveis de recepció i neteja.

Fecha publicació original: 7 de gener de 2018

Data darrera modificació: 8 de gener de 2018