Cercar

Inici

El centre de Palma congregarā milers de corredors solidaris a la tercera ediciķ de "AECC Mallorca en Marxa"

6 de novembre de 2017

mm3

Susanna Moll: "Aquesta tercera ediciķ de la cursa solidāria "Mallorca en Marxa" és una motivaciķ i un incentiu per a implicar al conjunt de la societat en la lluita contra el cāncer, una lluita de tots i per a tots"

Les proves de 3, 6 o 12 Km s'iniciaran diumenge a les 10h des de la Plaįa d'Espanya

Palma, 6 de novembre de 2017.- Avui ha tingut lloc al Vestíbul de Cort la presentaciķ de la III Cursa contra el Cāncer "AECC Mallorca en marxa", una prova organitzada per la Junta de Balears de l'Associaciķ Espanyola contra el Cāncer, amb el suport de l'Institut Municipal de l'Esport, que tindrā lloc el proper diumenge 12 de novembre al centre de Palma.
Aquesta tercera ediciķ de la cursa contra el cāncer ha estat presentada avui per la tinenta de batle d'Educaciķ i Esport, Susanna Moll; la directora d'Esports del Consell de Mallorca, Margalida Portells; el president de la Junta de balears de l'AECC, Javier Cortés, i el director de Banca d'Institucions a Balears de CaixaBank, Marc Ponseti.
Moll ha donat l'enhorabona a l'Associaciķ Espanyola contra el Cāncer per la iniciativa que compta amb tot el suport de l'Ajuntament de Palma, "aquesta tercera ediciķ de la cursa solidāria "Mallorca en Marxa" és una motivaciķ i un incentiu per a implicar al conjunt de la societat en la lluita contra el cāncer, una lluita de tots i per a tots", ha assenyalat.

L'organitzaciķ preveu enguany una participaciķ d'unes 3.000 persones, un considerable augment en relaciķ al nombre d'inscripcions de la segona ediciķ, que va esser de 2.333 corredors, reflex del compromís i de la uniķ de la societat en la lluita contra el cāncer.

A l'acte de presentaciķ també hi ha assistit la regidora de Sanitat i Consum de l'Ajuntament de Palma, Antōnia Martin, el responsable de l'Obra Social La Caixa a Balears, Diego Rivera, i representants dels diferents patrocinadors i colˇlaboradors de la prova.

"Aquesta cursa la guanyam tots"

La cursa "Mallorca en Marxa" té dues modalitats: les "carreres open", de 6 i 12 quilōmetres, que s'iniciaran a les 10 hores a la Plaįa d'Espanya i recorrerā un circuit urbā pel centre de Palma, i la "carrera popular", que té un recorregut de 3 quilōmetres.
Les inscripcions es poden realitzar on line a través de www.elitechip.net fins el 8 de novembre o al Corte Inglés d'Avingudes per a les darreres inscripcions. El preu de la inscripciķ és de 7€ per a la carrera popular i de 15€ per a la prova open. Tots els infants menors de 12 anys i participants amb diversitat funcional podran participar gratuītament grācies als programes "Jugam" i "Apta" del Consell de Mallorca.

La recaptaciķ de les inscripcions es destinarā íntegrament a l'Associaciķ Espanyola Contra el Cāncer, per tal que pugui tenir més recursos per complir els seus objectius de prevenir, sensibilitzar, investigar i donar suport a les persones i famílies afectades per aquesta malaltia.

Durant l'acte s'ha presentat el vídeo promocional de cursa "Tu ens ajudes a guanyar", amb la presčncia dels seus protagonistes, Laura Rodríguez, pacient beneficiāria dels serveis de l'AECC Balears i Pau Juanico, voluntari de "Joves per la Salut AECC"

Data darrera modificaciķ: 6 de novembre de 2017

© IME.. Camí de la Vileta 40. - 07011 Palma (Illes Balears) Telčfon: 971281870   |  Fax:971453970   |  ime@palma.cat