Son Moix acollirā demā el I Torneig Internacional Ciutat de Palma de Futbol Americā

futbol

El torneig s'emmarca dins els esdeveniments organitzats per a celebrar el 30č aniversari del Mallorca Voltors CFA

A partir de les 12.15 es duran a terme diferents esdeveniments i encontres al camp de futbol completament gratuīts

Palma, 27 d'octubre de 2017.- Avui matí s'ha presentat al camp de futbol del Palau Municipal d'Esports Son Moix el I Torneig Internacional Ciutat de Palma de Futbol Americā, que disputaran el Mallorca Voltors CFA i l'equip islandčs Reykjavik Einherjar. El partit es durā a terme demā dissabte a les 17.30 h al mateix camp de Son Moix.

A l'acte de presentaciķ hi han assistit el gerent de l'Institut Municipal de l'Esport (IME), José Maria González; el president del Mallorca Voltors CFA, Juan Antonio Pou; el coordinador del club, Juan Serrano, així com membres de la directiva i jugadors.

Aquest torneig, organitzat pel Mallorca Voltors CFA amb la colˇlaboraciķ de l'IME, és un esdeveniment completament gratuīt i s'emmarca dins les activitats programades per a celebrar el 30č aniversari de l'equip palmesā. Al llarg d'aquestes tres dčcades de trajectōria el Voltors ha consolidat el seu equip sčnior, que aborda la seva sčptima temporada a la Lliga Nacional i inaugurarā la nova temporada a la māxima categoria, LNFA Sčrie A.

Els encontres que recull el programa de la jornada comenįaran a les 12.15 h amb un partit de la categoria junior que disputarā el Mallorca Voltors contra el Barcelona Pagesos. A continuaciķ es durā a terme un partit d'exhibiciķ de Flag Football mixt entre jugadores i jugadors de l'equip local. La diada es dinamitzarā amb diferents activitats per al públic assistent i es tancarā amb el partit dels equips sčniors dels Voltors i el Reykjavik Einherjar i l'entrega de trofeus que es preveu a les 20 h.

Fecha publicaciķ original: 27 d'octubre de 2017

Data darrera modificaciķ: 27 d'octubre de 2017