Cercar

Inici

El Parc de la Mar i ses Voltes acullen diumenge el Festival Internacional de Jocs i Esports Tradicionals

27 d'octubre de 2017

festival

L'Associaciķ Europea de Jocs i Esports Tradicionals i la Federaciķ Balear de Tir de Fona han organitzat la trobada, que compta amb la colˇlaboraciķ de Cort

El Parc de la Mar i ses Voltes acolliran aquest diumenge 29 d'octubre el Festival Internacional de Jocs i Esports Tradicionals que organitzen l'Associaciķ Europea de Jocs i Esports Tradicionals (AEJDT) i la Federaciķ Balear de Tir de Fona i en el qual hi colˇlabora l'Institut Municipal de l'Esport (IME) i l'Ārea de Cultura, Patrimoni, Memōria Histōrica i Política Lingüística. A més, demā es celebrarā el Colˇloqui Internacional de Mostres i Exemples de membres de l'AEJDT, que organitza l'associaciķ i a la qual assistiran més de 100 persones procedents de diferents punts d'Espanya i d'altres paīsos com Portugal, Itālia, Rússia, Uruguai o l'associaciķ asiātica de jocs i esports, entre d'altres.

El colˇloqui, que comenįarā a les 17 hores a l'hotel Palma Bay, es dividirā en tres āmbits. El primer es basarā en els jocs i esports tradicionals de les Balears. El segon, en la necessitat de treballar en xarxa a Europa i, el tercer, en els jocs i esports tradicionals de diferents regions d'Europa.

El diumenge de les 10 a les 14 hores hi haurā demostracions i exhibicions de diferents jocs i esports tradicionals. D'aquesta manera, hi haurā capoeira, lluita lleonesa, pilota valenciana, bitlles cāntabres, jocs de taula de Valčncia i Catalunya, jocs de bolla menorquins, tir de fona i jocs típics d'Itālia, Portugal, Franįa, Bčlgica, Holanda República Txeca, Āsia, Rússia i Romania, entre d'altres.

Data darrera modificaciķ: 27 d'octubre de 2017

© IME.. Camí de la Vileta 40. - 07011 Palma (Illes Balears) Telčfon: 971281870   |  Fax:971453970   |  ime@palma.cat