El Parc de la Mar i ses Voltes acullen diumenge el Festival Internacional de Jocs i Esports Tradicionals

festival

L'Associació Europea de Jocs i Esports Tradicionals i la Federació Balear de Tir de Fona han organitzat la trobada, que compta amb la col·laboració de Cort

El Parc de la Mar i ses Voltes acolliran aquest diumenge 29 d'octubre el Festival Internacional de Jocs i Esports Tradicionals que organitzen l'Associació Europea de Jocs i Esports Tradicionals (AEJDT) i la Federació Balear de Tir de Fona i en el qual hi col·labora l'Institut Municipal de l'Esport (IME) i l'Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística. A més, demà es celebrarà el Col·loqui Internacional de Mostres i Exemples de membres de l'AEJDT, que organitza l'associació i a la qual assistiran més de 100 persones procedents de diferents punts d'Espanya i d'altres països com Portugal, Itàlia, Rússia, Uruguai o l'associació asiàtica de jocs i esports, entre d'altres.

El col·loqui, que començarà a les 17 hores a l'hotel Palma Bay, es dividirà en tres àmbits. El primer es basarà en els jocs i esports tradicionals de les Balears. El segon, en la necessitat de treballar en xarxa a Europa i, el tercer, en els jocs i esports tradicionals de diferents regions d'Europa.

El diumenge de les 10 a les 14 hores hi haurà demostracions i exhibicions de diferents jocs i esports tradicionals. D'aquesta manera, hi haurà capoeira, lluita lleonesa, pilota valenciana, bitlles càntabres, jocs de taula de València i Catalunya, jocs de bolla menorquins, tir de fona i jocs típics d'Itàlia, Portugal, França, Bèlgica, Holanda República Txeca, Àsia, Rússia i Romania, entre d'altres.

Fecha publicació original: 27 d'octubre de 2017

Data darrera modificació: 27 d'octubre de 2017