Cercar

Inici

Son Moix acull el V Trofeu Ciutat de Palma de Futbol Sala

4 de setembre de 2017

Futsal

Antoni Noguera: "El Palma FutSal és un club modèlic que en pocs anys ha fet un projecte esportiu, un projecte social i un projecte de club molt important, aconseguint quasi 2000 socis per a la present temporada"

El Palma FutSal i el Levante UD disputaran el Trofeu aquest dimecres 6 de setembre a les 20.30 h

Palma, 4 de setembre de 2017. Avui matí ha tingut lloc al Saló de plens de l'Ajuntament de Palma la presentació del V Trofeu Ciutat de Palma de Futbol Sala, que tindrà lloc al Palau Municipal d'Esports de Son Moix aquest dimecres 6 de setembre a les 20.30 h. L'Institut Municipal de l'Esport col·labora en aquest esdeveniment esportiu.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha destacat els fitxatges de la temporada "d'un equip de primera" i ha fet referència al il·lusionant projecte "d'un club modèlic, que en pocs anys ha fet un projecte esportiu, un projecte social i un projecte de club molt important, aconseguint quasi 2000 socis per a la present temporada".

Per la seva banda, el president del Palma Futsal, Miquel Jaume, ha agraït el suport institucional de l'Ajuntament de Palma, de la Federació Balear de Futbol i dels seus principals patrocinadors i ha assenyalat que aquest partit, que disputarà el Palma FutSal amb el Levante UD, arrenca la temporada i "el nostre equip donarà mostra del treball de la pretemporada"

A l'acte han intervingut també el director general d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez; el president de la FFIB, Miquel Bestard; el director de THB Hotels, Juan Carlos Miralles, i el director de Balearia, Pep Toni Socias. Hi ha assistit també el director del Palma Futsal, José Tirado

Data darrera modificació: 4 de setembre de 2017

© IME.. Camí de la Vileta 40. - 07011 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971281870   |  Fax:971453970   |  ime@palma.cat