Cercar

Inici

Més de 4.600 infants comencen al setembre les activitats a les instal·lacions de l'IME

1 de setembre de 2017

Eneko

Les activitats infantils de natació, tennis i psicomotricitat inicien el curs al setembre. A l'octubre començaran les escoles esportives municipals, així com els grups d'adults de pavellons, centres i col·legis

Susanna Moll: Els cursets i escoles de l'IME són bressols d'aprenentatge i de valors on es treballa amb criteris de qualitat per a donar un bon servei municipal als ciutadans

Palma, 1 de setembre de 2017.- Aquest mes de setembre s'inicien les activitats infantils de natació, tennis i psicomotricitat a les instal·lacions de l'Institut Municipal de l'Esport (ME) amb un total de 4.617 infants inscrits, d'edats compreses entre els 6 mesos i els 15 anys.

Posteriorment, durant el mes d'octubre donaran el sus les 16 escoles esportives municipals i els 45 grups de manteniment de pavellons, centres i col·legis que es duen a terme a les barriades, on participen més de 700 persones i que són completament gratuïts per a les persones majors de 65 anys empadronades a Palma. Així doncs, un total de 9.763 alumnes estaran incorporats a les activitats del curs durant el mes d'octubre.

La tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, ha destacat en relació a l'inici del curs escolar i a les activitats que desenvolupa l'IME a les instal·lacions que "els cursets i les escoles de l'IME són bressols d'aprenentatge i de valors on es treballa amb criteris de qualitat per a donar un bon servei municipal als ciutadans".

Activitats d'adults
Les activitats d'adults, que es duen a terme a les grans instal·lacions de l'IME, tenen continuïtat durant tot l'any i no s'interrompen durant el període estival. A hores d'ara, l'IME imparteix activitats aquàtiques com natació, aquagym, aquasalut, pre i postpart i natació correctiva, així com activitats físiques de sala com gimnàstica de manteniment, fit-dance, tot-cycling, entrenament en circuit, etc.

Cal recordar que l'IME contempla descomptes als cursets per a afavorir l'activitat física i promocionar l'esport de diferents col·lectius. Les persones majors de 65 anys, empadronades a Palma, gaudeixen d'un descompte del 90% a una activitat en horari de 8 a 17 h, també tenen aquest descompte les persones amb discapacitat i pensionistes per orfandat sense restricció horària. A les famílies nombroses i famílies monoparentals se'ls hi aplica una reducció del 25% o del 90%, segons ingressos i salari mínim interprofessional vigent.

Data darrera modificació: 1 de setembre de 2017

© IME.. Camí de la Vileta 40. - 07011 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971281870   |  Fax:971453970   |  ime@palma.cat