Cercar

Inici

Susanna Moll inaugura el primer parc de Cal·listènia de Palma

11 d'agost de 2017

inauguració

L'IME ha realitzat una inversió total de 15.730 € per a aquesta nova infraestructura ubicada a la zona de l'Skate parc de Son Moix

Susanna Moll: "Amb aquest circuit de Cal·listènia donam resposta a la demanda d'una activitat en auge que practiquen molts de palmesans i que fins ara no tenien cap infraestructura pública a Palma"

Javier Fernández: "Ja era hora que Palma tingués un parc de Cal·listènia d'aquestes característiques. Gràcies a aquesta instal·lació es pot entrenar en condicions adequades una modalitat en auge i que aporta a Palma esport funcional i salut"

Palma, 11 d'agost de 2017.- Aquest matí la tinenta de batle d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha inaugurat el nou parc de Cal·listènia al Palau Municipal d'Esports de Son Moix. A l'acte hi han assistit també el director general d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez i Javier Fernández en representació de l'Associació Street Workout Mallorca.
Membres de les entitats palmesanes de Cal·listènia, Street Workout Mallorca i CD Wild Athletes Street Workout Team, han realitzat exhibicions als diferents mòduls de la instal·lació per tal de donar a conèixer l'activitat. Els esportistes han estrenat aquest primer parc d'Street Workout, com també es coneix aquesta modalitat esportiva de Palma.
Moll ha destacat que "amb aquest circuit de Cal·listènia donam resposta a la demanda d'una activitat en auge que practiquen molts de palmesans i que fins ara no tenien cap infraestructura pública a Palma".

Fernández ha expressat la seva satisfacció i ha manifestat que "ja era hora que Palma tingués un parc de Cal·listènia d'aquestes característiques. Gràcies a aquesta instal·lació es pot entrenar en condicions adequades una modalitat en auge i que aporta a Palma esport funcional i salut".

L'Street Workout és un esport adaptat al medi urbà, en el qual s'utilitza únicament el propi pes corporal amb exercicis cal·listènics. És una activitat adequada per a millorar les capacitats físiques amb exercicis progressius i que compta amb un seguiment cada vegada major per part dels amants de l'esport.

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha realitzat una inversió de 15.730 € per aquest projecte. El circuit del nou parc de Cal·listènia està compost per barres paral·leles triples i una estació central amb una escala horitzontal, una espatllera sueca, una barra de 2 m per a estil lliure i barres a diferents altures. Per ser una instal·lació exterior, la composició dels materials és antivandàlica, amb estructura d'acer al carboni de resistència extrema al pes i està avalada per la Federació Espanyola d'Street Workout i Cal·listènia.

El circuit, que està situat a la zona de l'Skatepark de Son Moix, tindrà el mateix horari d'obertura que l'Skate, de dilluns a divendres de 8 a 21.30 h, dissabtes de 8 a 21 h i diumenges de 8 a 14 h.

Data darrera modificació: 17 d'agost de 2017

© IME.. Camí de la Vileta 40. - 07011 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971281870   |  Fax:971453970   |  ime@palma.cat