Cercar

Inici

Palma tindrà el primer parc de Cal·listènia a Son Moix

14 de juliol de 2017

prc Cal·listènia

L'IME ha adjudicat el projecte a l'entitat H2O2 Sport Global SL per un import de 15.730 €

Susanna Moll: "La instal·lació del primer parc de Cal·listènia a Palma és una aposta innovadora per un projecte que respon a la demanda d'una activitat en auge, a l'aire lliure i per a tots els ciutadans"

Palma, 13 de juliol de 2017.- L'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha adjudicat el subministrament i la instal·lació d'un parc de Cal·listènia a Son Moix per un import de 15.730 €. El termini d'execució del projecte és d'un mes natural, per la qual cosa estarà a disposició dels ciutadans a partir de la segona quinzena d'agost.

La tinenta de batle d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha declarat que l'Street Workout, com també es coneix aquesta modalitat esportiva, és una activitat en auge que aporta nombrosos beneficis com millora de l'agilitat, la força i la flexibilitat. "La instal·lació del primer parc de Cal·listènia a Palma és una aposta innovadora per un projecte que respon a la demanda d'una activitat en expansió, a l'aire lliure i per a tots els ciutadans", ha afirmat.

L'Street Workout és un esport adaptat al medi urbà, en el qual s'utilitza únicament el propi pes corporal amb exercicis cal·listènics. És una activitat adequada per a millorar les capacitats físiques amb exercicis progressius i que compta amb un seguiment cada vegada major per part dels amants de l'esport.

El circuit del nou parc de Cal·listènia està compost per barres paral·leles triples i una estació central amb una escala horitzontal, una espatllera sueca, una barra de 2 m per a estil lliure i barres a diferents altures. Per ser una instal·lació exterior, la composició dels materials és antivandàlica, amb estructura d'acer al carboni de resistència extrema al pes i està avalada per la Federació Espanyola d'Street Workout i Cal·listènia.

El circuit, que es situarà al costat de l'Skatepark de Son Moix, tindrà el mateix horari d'obertura que la instal·lació de Son Moix, de dilluns a divendres de 8 a 22 h, dissabtes de 8 a 21.30 h i diumenges de 8 a 14.30 h.

Data darrera modificació: 13 de juliol de 2017

© IME.. Camí de la Vileta 40. - 07011 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971281870   |  Fax:971453970   |  ime@palma.cat