Missió, visió i valors - IME

MISSIÓ

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) de l'Ajuntament de Palma fomenta l'esport, l'activitat física i els hàbits saludables dels ciutadans de Palma. L'entitat municipal ha impulsat l'activitat esportiva al llarg dels seus quaranta anys de trajectòria i s'ha convertit en un referent social gràcies al desenvolupament d'activitats i esdeveniments dirigits a la ciutadania, com també a la construcció i el manteniment d'instal·lacions esportives.

VISIÓ

La visió de l'Institut Municipal de l'Esport és vetlar per l'activitat física dels ciutadans, promoure els hàbits saludables a través de l'esport i incrementar el nombre de persones que practiquen esport a la ciutat. Així mateix, atén els ciutadans i els col·lectius des de projectes d'integració, inclusió, igualtat i valors esportius.

VALORS

Els valors són els pilars sobre els quals s'ha de fonamentar la reputació d'aquesta institució esportiva, per la qual cosa han de ser sòlids i s'han de sostenir en el temps. Un dels principis bàsics de l'IME és el d'igualtat dels ciutadans, que es desenvoluparà a través de la promoció de l'esport femení, com també amb programes d'accessibilitat per a persones amb discapacitat i d'inclusió social. Un altre dels principis rectors de la institució municipal és el de proximitat; atendre els ciutadans, apropant i facilitant l'accés a l'activitat física a tots els segments socials. La institució també treballa sota principis d'equitat, quant als usuaris i les entitats. Finalment, l'IME aplica criteris de sostenibilitat i respecte amb el medi ambient a través del seu compromís amb l'eficiència energètica, incorporant noves tecnologies d'energies netes i sistemes de gestió de residus en les seves actuacions.

Data darrera modificació: 11 de gener de 2022