Nordic Walking

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) posa en marxa una nova edició del programa Nordic Walking Saludable, unes jornades d'iniciació a la marxa nòrdica que compten amb la col·laboració de la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i Consum i la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca.

Les sessions estan dirigides a tots els grups de població i es duran a terme des de diferents centres de salut. Les inscripcions són completament gratuïtes i s'han de fer a través del següent enllaç INSCRIPCIONS . Es posa a disposició dels participants el préstec de bastons i se'ls obsequiarà amb una camiseta del programa, gràcies a la col·laboració de Decathlon.  

El Nordic Walking és una activitat a l'aire lliure, fàcil d'aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l'àmbit fisiològic, psicològic i social. Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn pròxim. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable és acostar els ciutadans a una activitat sana i incorporar-la al seu dia a dia per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per a adquirir hàbits saludables

Rutes 

El programa recull set jornades durant els mesos de maig i juny que tindran lloc a les 10 h, als següents centres de salut:

      DATA     CENTRE DE SALUT    PUNT DE TROBADA 

  • 14 de maig   CS Emili Darder    Porta del CS
  • 21 de maig   CS Son Gotleu       Porta del CS 
  • 28 de maig   CS Son Cladera    Porta del CS 
  • 4 de juny      CS Valldargent     Pl. de Serralta 
  • 11 de juny     CS Son Serra       Porta del CS 
  • 18 de juny    CS Sant Agustí     Porta del CS 
  • 25 de juny    CS Santa Catalina    Porta del CS

Imatges

Data darrera modificació: 11 de maig de 2022