Cercar

Inici -> Benvinguda

Benvinguda

L'Institut Municipal de l'Esport convida tots els abonats, usuaris, ciutadans de Palma i treballadors de l'IME, a participar en aquesta pāgina web que té per objectiu informar i donar a cončixer tot el que es realitza dins les nostres instalˇlacions esportives.

Les possibilitats que ens aporten les noves tecnologies pel que fa a comunicaciķ fan que aquest web ens permeti tenir una comunicaciķ addicional, participativa i, sobretot, una comunicaciķ bidireccional entre instituciķ i ciutadania, un binomi que ha de ser l'eix vertebrador de la nostra tasca.

En aquest sentit, posam a l'abast de tots els ciutadans de Palma tota la informaciķ referent a l'IME i els seus equipaments esportius per tal de facilitar la informaciķ directa i eficaį, com també d'apropar l'IME i l'esport de Palma a la ciutadania, eliminant d'una manera considerable els trāmits burocrātics i administratius.

Esperem que tots aquells que visiteu la pāgina web trobeu amb facilitat el que cercau i pugueu utilitzar-la com a font d'informaciķ dels serveis i l'esport relacionat amb l'IME i ens aporteu noves idees i nous conceptes per tal de contribuir entre tots que l'IME doni un servei millor als ciutadans de Palma.

Arxius, solˇlicituds i documentaciķ: DESCĀRREGA

Galeria multimedia

Imatges

IME.

Data darrera modificaciķ:24 de gener de 2018

© IME.. Camí de la Vileta 40. - 07011 Palma (Illes Balears) Telčfon: 971281870   |  Fax:971453970   |  ime@palma.cat