Cercar

Inici -> Benvinguda

Benvinguda

L'Institut Municipal de l'Esport convida tots els abonats, usuaris, ciutadans de Palma i treballadors de l'IME, a participar en aquesta pāgina web que té per objectiu informar i donar a cončixer tot el que es realitza dins les nostres instalˇlacions esportives.

Les possibilitats que ens aporten les noves tecnologies pel que fa a comunicaciķ fan que aquest web ens permeti tenir una comunicaciķ addicional, participativa i, sobretot, una comunicaciķ bidireccional entre instituciķ i ciutadania, un binomi que ha de ser l'eix vertebrador de la nostra tasca.

En aquest sentit, posam a l'abast de tots els ciutadans de Palma tota la informaciķ referent a l'IME i els seus equipaments esportius per tal de facilitar la informaciķ directa i eficaį, com també d'apropar l'IME i l'esport de Palma a la ciutadania, eliminant d'una manera considerable els trāmits burocrātics i administratius.

Esperem que tots aquells que visiteu la pāgina web trobeu amb facilitat el que cercau i pugueu utilitzar-la com a font d'informaciķ dels serveis i l'esport relacionat amb l'IME i ens aporteu noves idees i nous conceptes per tal de contribuir entre tots que l'IME doni un servei millor als ciutadans de Palma.

Els preus es troben publicats al BOIB núm 162, de 27 de desembre de 2016.

Arxius, solˇlicituds i documentaciķ: DESCĀRREGA

Galeria multimedia

Imatges

IME.

Data darrera modificaciķ:28 de juny de 2017

© IME.. Camí de la Vileta 40. - 07011 Palma (Illes Balears) Telčfon: 971281870   |  Fax:971453970   |  ime@palma.cat