Benvinguda

Missió, visió i valors - IME

L'Institut Municipal de l'Esport convida tots els abonats, usuaris, ciutadans de Palma i treballadors de l'IME, a participar en aquesta pàgina web que té per objectiu informar i donar a conèixer tot el que es realitza dins les nostres instal·lacions esportives.

Les possibilitats que ens aporten les noves tecnologies pel que fa a comunicació fan que aquest web ens permeti tenir una comunicació addicional, participativa i, sobretot, una comunicació bidireccional entre institució i ciutadania, un binomi que ha de ser l'eix vertebrador de la nostra tasca.

En aquest sentit, posam a l'abast de tots els ciutadans de Palma tota la informació referent a l'IME i els seus equipaments esportius per tal de facilitar la informació directa i eficaç, com també d'apropar l'IME i l'esport de Palma a la ciutadania, eliminant d'una manera considerable els tràmits burocràtics i administratius.

Esperem que tots aquells que visiteu la pàgina web trobeu amb facilitat el que cercau i pugueu utilitzar-la com a font d'informació dels serveis i l'esport relacionat amb l'IME i ens aporteu noves idees i nous conceptes per tal de contribuir entre tots que l'IME doni un servei millor als ciutadans de Palma.

Arxius, sol·licituds i documentació: DESCÀRREGAImatges

Data darrera modificació: 2 de novembre de 2022