Cercar

Inici -> Palmadona

II Marxa per la Igualtat Nordic Walking Ciutat de Palma

      II MARXA PER LA IGUALTAT - NORDIC WALKING CIUTAT DE PALMA

                          Per la igualtat de la dona a l'esport i a la vida quotidiana

                                                          Data: 26 de Març

                                                            Hora: 11 hores

                                                    Lloc: a la plaça de Cort

                                   Inscripcions gratuïtes a https://goo.gl/Tbnavt

L'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma organitza el pròxim diumenge 26 de març la Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma, dins el programa general de PALMADONA. Es tracta d'una marxa de caràcter popular, per a la qual no és necessari dur bastons, ja que es tracta de fer una passejada per a fomentar el dret de la dona cap a l'esport, per la igualtat de gènere. És una vertadera caminada i no una competició de caràcter esportiu. El recorregut proposat es presenta amb tres nivells de distància perquè cadascú s'hi posi la seva fita, i caminant faci esport saludable, alhora que camini cap a la Igualtat entre dones i homes. Els qui vulguin podran utilitzar els bastons per a practicar la modalitat de marxa nòrdica (nordic walking), encara que l'ús d'aquest material no hi és obligatori. És una modalitat esportiva que, a nivell de les Illes Balears, està integrada en la Federació Balear de Muntanyisme i que es caracteritza per ser una activitat accessible per a tothom, molt saludable i amb un component de foment de les relacions socials i la integració de gran importància, i sense requeriments de grans instal·lacions esportives per a practicar-la.

És una activitat oberta a tot tipus de ciutadans i ciutadanes, de totes les edats i les condicions físiques. És especialment adequada per a famílies i grups d'amics, i per tant compleix un dels objectius que es plantegen des de l'IME de l'Ajuntament de Palma. El treball aeròbic propi de la marxa es complementa amb una activitat integral, ja que s'hi treballa de forma global també la part superior del cos (tronc i braços).

DISTÀNCIA I PUNTS D'AVITUALLAMENT

1. Plaça de Cort - platja del Molinar (3,5 km)

2. Plaça de Cort- Sant Joan de Déu/el Carnatge (7 km)

3. Plaça de Cort - Platja de Palma/Palma Aquarium (11 km)

A cadascun dels punts assenyalats, els participants que així ho decideixin poden utilitzar de forma gratuïta l'autobús de l'EMT, de la línia Palma a Platja de Palma i retorn, presentant el seu dorsal de participant a la Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma.

Per a recollir el dorsal hauran d'entregar còpia del correu d'inscripció: el mateix dia de l'esdeveniment de 9 a 11 h.

Duració: 26 de març de 2017.
Horari: de 11:00 a 14:00.


Lloc de celebració: Plaça de Cort

Data darrera modificació: 28 de març de 2017

© IME.. Camí de la Vileta 40. - 07011 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971281870   |  Fax:971453970   |  ime@palma.cat