Cercar

Inici

II Cursa popular Palmadona - 2017

5 DE MARÇ DE 2017. II CURSA POPULAR PALMADONA

Torna la segona edició de la cursa popular de l'Ajuntament de Palma, homenatge a la dona i a la seva important presència en l'esport.

La inscripció a la carrera és completament gratuïta, oberta a dones i homes de totes les edats (els menors han d'anar acompanyats d'un adult) però on novament ELLES seran les protagonistes. Volem que hi participis com puguis: corrent, caminant, practicant nordic walking, amb la família¿ però hi has de ser.

Després de l'èxit de la primera edició, amb les 2.100 places cobertes abans d'hora, introduïm importants novetats:

- Traslladam la carrera al nucli antic, amb sortida des de la plaça d'Espanya: més visibilitat, millor comunicació, major proximitat amb els ciutadans. Seran 3 km i 6 km
(3 km, dues voltes) amb el millor entorn.

- Ampliam el nombre de places disponibles a 3.000 participants!


- Completam la carrera amb una EXPO PALMADONA dedicada a la dona, la salut i l'esport; dissabte 4 de març en jornada completa i diumenge 5 al matí: plaça d'Espanya, carpes de diferents entitats, empreses, gimnasos i centres de fitnes que oferiran els seus serveis enfocats a la dona; un gran escenari amb activitats dirigides gratuïtes i música, carpes per a la recollida de dorsals, i a la nit¿ ZUMBATHON SOLIDARI amb els millors instructors de zumba i artistes, amb la col·laboració de MAXIMA FM.

No et perdis el 2017 la gran festa de l'esport en femení amb la II CURSA PALMADONA, tret de sortida del programa PALMADONA, de Dona i Esport de l'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma. Inscriu-t'hi ja a elitechip.net

"No comptis les voltes, fes que les voltes comptin"
(Fernanda González, nedadora)

Duració: 5 de març de 2017.
Horari: de 11:00 a 15:00.


Descàrrega d'arxius

Galeria multimedia

Imatges

II cursa Palmadona

Data darrera modificació: 20 de febrer de 2017

© IME.. Camí de la Vileta 40. - 07011 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971281870   |  Fax:971453970   |  ime@palma.cat