Cercar

Inici

Barridiades 2017

L'Institut Municipal de l'Esport presenta la nova programació del primer trimestre de Barridiades 2017, que començarà el 7 de gener al parc de la Convivència, a Son Espanyolet. Aquestes jornades ludicoesportives, que tindran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 h a diferents barris de Palma, són activitats gratuïtes i estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys.

La imatge d'aquesta primera edició de 2017 representa un dels esports inclusius que es duen a terme a les jornades, el goalball, un esport paralímpic creat per a persones amb discapacitat visual. El joc es basa en el sentit auditiu i la capacitat d'orientació dels participants per a detectar la trajectòria de la pilota de cascavells al terreny de joc amb una màscara opaca als ulls.

Els principals objectius del programa són promocionar la pràctica esportiva, fomentar valors com la tolerància, la integració, l'educació i la inclusió; així com impulsar els hàbits saludables entre infants i joves a les barriades de Palma.

Les jornades comptaran amb una àmplia oferta d'activitats, com bàsquet, vòlei, tennis, hoquei, bàdminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slack line, petanca, escacs, cotxes de pedals, i d'altres d'esports adaptats com goalball, vòlei i bitlles. Els infants també hi podran gaudir d'un circuit de bicicletes d'educació vial en el qual participa la Policia Local. Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

Jornades primer trimestre 2017:

7 de gener: Son Espanyolet, parc de la Convivència
14 de gener: Can Pastilla, plaça de Pius IX
21 de gener: El Coll d'en Rabassa, plaça de l'Església
28 de gener: El Rafal Nou, carrer de Selva
4 de febrer: El Fortí, plaça de Madrid
11 de febrer: Son Rutlan, parc de Son Rutlan
18 de febrer: El Pil·larí Nou, plaça del Pil·larí Nou
25 de febrer: El Viver, parc de Baltasar Valentí
4 de març: El Camp Redó, parc de les Fonts
11 de març: Son Gibert, parc de Son Gibert
18 de març: L'Aranjassa, plaça de Josep Guasp
25 de març: La Vileta, plaça de Tarent


Data darrera modificació: 22 de juny de 2017

© IME.. Camí de la Vileta 40. - 07011 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971281870   |  Fax:971453970   |  ime@palma.cat