Campus d'estiu 2022

campus 2022

Els poliesportius de Son Moix, Germans Escalas, Son Hugo i Rudy Fernández acolliran els campus esportius d'estiu del 27 de juny al 9 de setembre, una alternativa ludicoesportiva per a les famílies durant el període estival.

Les inscripcions s'obriran  a través  de les empreses adjudicatàries dels serveis; Esports 85, per al campus de Son Moix i Dicdrac per als campus de Rudy Fernández, Son Hugo i Germans Escalas.

Els campus estan destinats a nins i nines de 3 a 14 anys i se centren a oferir als infants una àmplia varietat d'activitats encaminades al joc, de manera lúdica, per al desenvolupament de l'infant, impulsant-hi l'educació en valors.

Les activitats es desenvolupen de 9 a 14 h i s'ofereix servei opcional de guarderia de 7.30 a 9 h i de 15.30 a 17 h, així com servei de menjador. Dins aquest horari, els infants hi realitzen diferents activitats esportives, tallers, expressió corporal, ball, etc. Les activitats seran diferenciades en la seva metodologia d'acord amb els diferents grups d'edat.

Localitat: Palma

Data darrera modificació: 2 de juny de 2022