Nordic Walking Saludable novembre - desembre 2021

Nordic walking saludable 2021

 L'Institut Municipal de l'Esport (IME) posa en marxa una nova edició del programa Nordic Walking Saludable, unes jornades d'iniciació a la marxa nòrdica que compten amb la col·laboració de la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i Consum i la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca.

 Les sessions estan dirigides a tots els grups de població i es duran a terme des de diferents centres de salut. Les inscripcions són completament gratuïtes i s'han de fer a través del correu electrònic nordicwalking@ime.palma.cat . Es posa a disposició dels participants el préstec de bastons i se'ls oferirà fruita fresca en finalitzar la ruta, gràcies a la col·laboració de MercaPalma.  

 El Nordic Walking és una activitat a l'aire lliure, fàcil d'aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l'àmbit fisiològic, psicològic i social. Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn pròxim. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable és acostar els ciutadans a una activitat sana i incorporar-la al seu dia a dia per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per a adquirir hàbits saludables

 Les jornades es duran a terme amb un estricte protocol de prevenció, seguint les recomanacions de l'OMS i de la Conselleria de Salut. Entre d'altres mesures, es limitarà el nombre de participants, que sortiran per torns en grups reduïts, es desinfectaran els bastons amb anterioritat i abans d'entregar-los, els participants i els instructors es rentaran les mans amb gel hidroalcohòlic i serà obligatori l'ús de mascareta durant tota l'activitat. 

 Rutes 

 El programa recull sis jornades durant els mesos de novembre i desembre que tindran lloc a les 10 h, als següents centres de salut:

·6 de novembre: CS Son Cladera. Punt de trobada: porta del CS
·13 de novembre: CS Rafal Nou. Punt de trobada: porta del CS
·20 de novembre: CS Escorxador. Punt de trobada: plaça de s'Escorxador
·27 de novembre: CS Pere Garau. Punt de trobada: parc Wifi Llevant
·11 de desembre: CS Son Rutlan. Punt de trobada: porta del CS
·18 de desembre: CS Son Pisà. Punt de trobada: porta del CS

Duració: 18 de desembre de 2021

Horari: de 10:00 a 12:00.

Localitat: Palma

Data darrera modificació: 13 de desembre de 2021