Nordic Walking Saludable abril - juny 2021

NW Saludable abril juny 2021

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) posa en marxa una nova edició del programa Nordic Walking Saludable, unes jornades d'iniciació a la marxa nòrdica que compten amb la col·laboració de la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i Consum i la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca.

Les sessions estan dirigides a tots els grups de població i es duran a terme des de diferents centres de salut. Les inscripcions són completament gratuïtes i s'han de fer a través del correu electrònic nordicwalking@palma.es. Es posa a disposició dels participants el préstec de bastons i se'ls oferirà fruita fresca en finalitzar la ruta, gràcies a la col·laboració de MercaPalma.  

El Nordic Walking és una activitat a l'aire lliure, fàcil d'aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l'àmbit fisiològic, psicològic i social. Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn pròxim. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable és acostar els ciutadans a una activitat sana i incorporar-la al seu dia a dia per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per a adquirir hàbits saludables

Les jornades es duran a terme amb un estricte protocol de prevenció, seguint les recomanacions de l'OMS i de la Conselleria de Salut. Entre d'altres mesures, es limitarà el nombre de participants, que sortiran per torns en grups reduïts, es desinfectaran els bastons amb anterioritat i abans d'entregar-los, els participants i els instructors es rentaran les mans amb gel hidroalcohòlic i serà obligatori l'ús de mascareta durant tota l'activitat. 

Rutes 

El programa recull dues jornades mensuals que tindran lloc a les 10 h, als següents centres de salut:

PROGRAMA ABRIL - JUNY 2021

·10 d'abril: CS Emili Darder (ajornada per pluja al 17 d'abril)

·24 d'abril : CS Camp Redó 

· 8 de maig: CS Platja de Palma

·22 de maig: CS Casa del Mar 

·5 de juny: CS Sant Agustí

·19 de juny: CS Son Serra

Duració: 19 de juny de 2021

Horari: de 10:00 a 12:00.

Localitat: Palma

Lloc de celebració: Centre de Salut Son Serra

Data darrera modificació: 14 de juny de 2021