Adaptacions BOIB Núm. 28, 27 de febrer

informació

Palma 2 de març de 2021. Atès el nou Acord del Consell de Govern, de dia 26 de febrer, pel qual es flexibilitzen les mesures per a la pràctica esportiva, l'IME adapta les condicions d'utilització de les instal·lacions municipals a partir d'avui. 

  • Així, s'amplia l'ocupació màxima de la piscina a tres persones per carril, que poden nedar sense límit de temps i sense torns dins els horaris establerts. Les persones majors de 65 anys i les persones amb mobilitat reduïda mantenen la preferència entre les 8 i les 10 h, així com per a escollir carril en cas de confluència amb altres usuaris.
  • També s'obren els vestidors amb una cabuda màxima del 30 per cent; això no obstant,  d'acord amb la normativa es mantenen tancades les dutxes i les taquilles, i és obligatori usar mascareta en tot moment.
  • Així mateix, ja es poden tramitar renovacions, nous abonaments i bons de manera presencial a les oficines de Son Moix, Germans Escalas, S'Estel i Rudy Fernández.
  • A partir de dimecres, 3 de març, es reobrirà la zona de musculació dels gimnasos, amb els seus horaris habituals. S'estableix una ocupació màxima del 30 per cent i serà obligatori usar mascareta durant l'activitat i mantenir una distància mínima de 3 metres entre persones. En compliment de la normativa, es mantindran tancades les màquines d'exercici cardiovascular. Per la restricció d'ocupació, s'estableix un temps màxim d'ús d'una hora amb accés a les hores en punt als gimnasos de Son Moix i Germans Escalas. Demà també es reobrirà el parc de cal·listènia de Son Moix amb una ocupació màxima de 6 persones.
  • Durant aquesta fase no es reiniciaran els cursets ni les activitats dirigides de l'interior dels poliesportius. 
  • D'altra banda, es mantenen temporalment els horaris de piscina de la darrera quinzena per a no superar l'ocupació permesa per coincidència de l'activitat federada amb l'activitat esportiva d'ús lliure. Així, les piscines de Son Roca, Marga Crespí, Germans Escalas, Antoni Servera i S'Estel mantenen el seu horari habitual; Son Moix i Rudy Fernández obren de dilluns a divendres fins a les 15 h, dissabtes de 15 a 21.30 h (Rudy Fernández de 8 a 21.30 h) i diumenges de 8 a 14.30 h, mentre que Xavi Torres obre dilluns i dimecres de 8 a 21.30 h, dimarts de 15 a 21.30 h, i divendres i dissabtes fins a les 14.30 h.

Localitat: Palma

Imatges

 

Data darrera modificació: 2 de març de 2021