Adaptacions Decret 22/2020 de 14 de desembre

adpatacions 15 de desembre

Com a conseqüència de les noves mesures de prevenció i contenció del covid-19 decretades pel Govern de les Illes Balears (Decret 22/2020, de 14 de desembre), l'IME ha reduït la cabuda màxima de les activitats dirigides que es realitzen a sala, ha suspès l'activitat de Nordic Walking Saludable i ha adaptat la cabuda màxima de diferents espais en compliment de la normativa. 

Així, a partir d'avui es redueix a sis el nombre màxim d'alumnes d'activitats dirigides que es realitzen a les sales. En relació amb la cabuda màxima dels gimnasos d'abonats, es manté en el 30%; això no obstant, es redueix l'ocupació del parc de Cal·listènia a un màxim de sis persones. 

Quant a les piscines, no hi haurà canvis i es manté l'ocupació del 50% per a la pràctica d'activitats a carrils i per a la pràctica d'activitats dirigides i cursets de natació.
L'ocupació dels vestidors també es manté al 30% de la cabuda màxima. Per aquest motiu, amb la finalitat de no superar la cabuda i d'agilitzar el trànsit de persones usuàries no es poden utilitzar les dutxes de l'interior dels vestidors de Son Moix i S'Estel. 
Cal recordar que el passat dia 10 de desembre es va avançar 30 minuts el tancament de les instal·lacions atesa la modificació del toc de queda. Així doncs, l'horari d'utilització de les instal·lacions es manté fins a les 21.30 h. 
Quant a esdeveniments, se suspèn la jornada de Nordic Walking Saludable prevista per a aquest dissabte al Centre de Salut Emili Darder i s'ajorna la Cursa Sant Silvestre del 27 de desembre al 17 de gener. 

Localitat: Palma

Data darrera modificació: 15 de desembre de 2020