Convocatòria d'ajudes per a les activitats esportives i de lleure d'estiu dels infants

Com sol·licitar l'ajuda

El Consell de Mallorca ha obert una línia d'ajudes econòmiques per la inscripció dels infants a activitats esportives i de lleure d'estiu durant el 2020.  La subvenció es pot demanar per a les activitats que es duguin a terme des que finalitzi el període escolar 2019-2020 fins que s'iniciï el període escolar 2020-2021. Les ajudes tenen un pressupost de 300.000 per al municipi de Palma, que aporta íntegrament el Consell de Mallorca.

Per a demanar l'ajuda s'ha de presentar per registre, tant als de l'Ajuntament de Palma com a la resta de registres públics (Govern, Consell...) la petició acompanyada amb el certificat bancari per a fer l'ingrés. Ambdós documents es poden trobar al web www.palma.cat.i al web de l'IME.

Se subvencionen les inscripcions a les activitats d'estiu esportives i de lleure a Mallorca d'infants entre 3 i 16 anys. L'estada mínima ha de ser de 14 dies. Poden demanar les ajudes famílies en situació de vulnerabilitat, persones desocupades i persones afectades per un ERTO o un cessament total o parcial de l'activitat laboral amb motiu del covid-19. La subvenció és de 150 euros mensuals o 75 euros quinzenals i és compatible amb altres ajudes. Es concediran per ordre d'entrada al registre fins que s'esgoti la partida.

Localitat: Palma


Data darrera modificació: 15 de setembre de 2020