IV CURSA POPULAR PALMADONA

CURSA PALMADONA

IV CURSA POPULAR PALMADONA
13 D'ABRIL DE 2019
Hora: 17 h
Lloc: plaša d'Espanya

Circuit urbÓ de 4 o 8 Km


Inscripcions gratu´tes: https://bit.ly/2YFvejB

    
Torna, en la seva quarta ediciˇ, la carrera popular de l'Ajuntament de Palma, en homenatge a la dona i a la seva important presŔncia en l'esport, organitzada per l'Institut Municipal de l'Esport.


L'epicentre de la cursa tornarÓ a ser la pl. d'Espanya, i completam l'esdeveniment estrella del nostre programa amb la III EXPO PALMADONA, dedicada a la dona, la salut i l'esport, dissabte 13 d'abril, en jornada completa: envelats de diferents entitats, empreses, gimnasos i centres de fitnes, que oferiran els seus serveis enfocats a la dona; un gran escenari amb activitats dirigides gratu´tes i m˙sica, envelats per a la recollida de dorsals i, el vespre ZUMBATHON SOLIDARI, amb els millors instructors de zumba i artistes, amb la colĚlaboraciˇ de CADENA DIAL i a favor, un any mÚs, d'UN LAZO EN MOVIMIENTO, associaciˇ contra el cÓncer de mama.


La inscripciˇ a la carrera Ús completament gratu´ta (elitechip.net), oberta a dones i homes de totes les edats (els menors han d'estar acompanyats d'un adult), per˛ novament ELLES en seran les protagonistes. Volem que hi participis com puguis, que les teves possibilitats i capacitats no t'impedeixin gaudir d'aquest moment: corrent, caminant, practicant nordic walking, amb la famÝlia; per˛ hi has de ser.

RUTĎMETRE IV CURSA POPULAR PALMADONA

Recorregut 4 km (una volta) 8 km (dues voltes)

Plaša de la Porta Pintada ( sortida) - Carrer dels Oms - La Rambla - Carrer de la Uniˇ - Plaša del Rei Joan Carles I - Passeig del Born - Plaša de la Reina - Avinguda d'Antoni Maura - Parc de la Mar - Ses Voltes - Plaša de la Portella - Carrer de Can Pont i Vic - Carrer del Sol - Carrer de Ramon Llull - Plaša de Sant Francesc - Carrer de Can Troncoso - Plaša de Quadrado - Carrer de l'Hostal d'en Baulˇ - Plaša del Mercadal - Carrer de la Ferreria -Carrer de la JustÝcia - Carrer Ample de la MercŔ - Plaša de la MercŔ - Carrer de Vilanova - Carrer de Sant Miquel - Plaša de la Porta Pintada (arribada)


No et perdis, el 2019, la gran festa de l'esport en femenÝ amb la IV CURSA PALMADONA. Inscriu-t'hi ja i comparteix-la; Ús la teva festa, la festa de tothom, l'esperaves i serÓ sensacional.


"Som mÚs fort del que pens. Si t'autoconvences que pots fer-ho, ho aconseguirÓs..." Carlota Serrano. Atleta


PodrÓs obtenir informaciˇ de tots i cadascun dels esdeveniments que es duran a terme en el marc del programa PALMADONA de Dona i Esport, entrant al segŘent enllaš: www.imepalma.es
Tots els esdeveniments sˇn gratu´ts.

Duraciˇ: 13 d'abril de 2019

Horari: de 17:00 a 19:00.

Localitat: Palma


Data darrera modificaciˇ: 5 d'abril de 2019