Barridiades (abril-juny 2019)

Barridiades 2019

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) engega el nou programa trimestral de Barridiades, que es durā a terme del 6 d'abril al 29 de juny de 2019. Aquestes jornades lúdicoesportives tindran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 hores a diferents barris de Palma. Sķn activitats gratuītes i estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys.
Les jornades comptaran amb una āmplia oferta d'activitats, com bāsquet, vōlei, tennis, hoquei, tir amb arc, bādminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvōlei, slack line, petanca, escacs, cotxes de pedals, i d'altres d'esports adaptats com goalball, vōlei i bitlles. Els infants també hi podran gaudir d'un circuit de bicicletes d'educaciķ viāria a cārrec de la Policia Local de Palma. Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

Els principals objectius del projecte de Barridiades sķn convertir la nostra ciutat en una taula d'esports, fomentar valors com la esportivitat, la tolerāncia, la integraciķ, l'educaciķ i els hābits saludables, dinamitzar els barris i apropar l'activitat física a infants i joves de manera amena i divertida.

6 d'abril. Santa Catalina. La Feixina
13 d'abril. La Soledat Nord. Pl. de Sant Francesc Xavier
27 d'abril. Son Gotleu. Pl. d'Orson Welles
4 de maig. El Terreno. El Mirador del Terreno
11 de maig. Son Fortesa Sud. Parc Jacint Verdaguer
18 de maig. Nou Llevant. Pl. de la Guārdia Civil
25 de maig. Arxiduc. Plaįa d'Alexander Fleming
1 de juny. El Camp d'en Serralta. Pl. de Serralta
8 de juny. Bons Aires. Parc de la Riera
15 de juny. Son Rapinya. Pl. de Son Quint
22 de juny Son Dameto Parc de Son Dameto
29 de juny. L'Arenal. Parc de les Meravelles

Duraciķ: des del 6 d'abril fins el 29 de juny de 2019

Horari: de 10:30 a 13:30.

Localitat: Palma

Data darrera modificaciķ: 2 de juliol de 2019