Programa Palmadona 2019

palmadona 2019 ;

PROGRAMA PALMADONA DEL 4 DE MARÇ AL 21 D'ABRIL
Més informació al web: https://bit.ly/2Ny4FHR
Programa: https://bit.ly/2EhMamD

L'Institut Municipal de l'Esport posa en marxa la 4a edició del programa Palmadona, que enguany recull 15 esdeveniments i actes gratuïts amb l'objectiu de posar en valor, visibilitzar i homenatjar l'important paper que desenvolupa la dona a l'esport.

El programa arrancarà el pròxim 4 de març al passeig del Born amb l'exposició "Pioneres, origen de l'esport femení a Espanya". Entre les activitats proposades, s'hi inclouen també espais de debat com la taula rodona "Som dona, som campiona", en la qual intervindran esportistes d'elit; ponències, com "Igualtat des de la infància: patis vius, patis coeducatius", i la conferència i presentació del llibre Nosotras, historia del olvidado deporte femenino.

Emmarcat en el Dia Internacional de la Dona, una comitiva de dones esportistes realitzarà un recorregut reivindicatiu amb bicicleta i moto, escortada per la Policia Local de Palma, des de Son Moix fins a Cort.

Dia 24 de març, es durà a terme la 4a Marxa per la Igualtat- Nordic Walking Ciutat de Palma, una passejada popular, saludable i no competitiva per a fomentar el dret de la dona cap a l'esport, per la igualtat de gènere. El recorregut proposat es presenta amb tres nivells de distància perquè cadascú s'hi posi la seva fita: 3,5, 7 o 11 km.

Com a novetat, el pròxim 29 de març, Palma acollirà per primera vegada fora de Madrid la reunió de la Comissió de Dona i Igualtat de Gènere del Comitè Olímpic Espanyol, encapçalada per la seva vicepresidenta, Isabel García, i la seva secretària general, Victoria Cabezas, primera dona que ha accedit a aquest càrrec al COE.

El 13 d'abril la pl. d'Espanya acollirà una marató d'activitats que començaran amb l'Expo Palmadona, amb expositors d'entitats i organitzacions enfocats a l'activitat física i la dona, i amb activitats gratuïtes obertes a tothom. L'horabaixa es durà a terme la 4a Cursa Popular Palmadona, una prova urbana, no competitiva, de 4 o 8 km, que va congregar 4.000 persones al centre de Palma la passada edició. La Cursa posarà l'agulla d'or amb el Zumbathon Solidari a benefici de l'Associació contra el Càncer de Mama, Un Lazo en Movimiento.

D'altra banda, es duran a terme 5 esdeveniments esportius femenins de caire competitiu: el 3r Trofeu Palmadona de Piragüisme Femení, la 2a Fase de la Lliga Iberdrola de Gimnàstica Artística Femenina, la 2a Jornada Palmadona de Natació Artística, el 2n Trofeu Palmadona d'Handbol Femení i la Copa de Pasqua Palmadona de Voleibol Base Femení, amb la qual es tancarà el complet programa, el 21 d'abril.

Duració: des del 4 de març fins el 21 d'abril de 2019

Horari: de 00:00 a 00:00.

Localitat: Palma


Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 27 de febrer de 2020