Barridiades (gener-marš 2018)

barridiades

L'Institut Municipal d'Esports (IME) inicia el nou programa trimestral de Barridiades. Aquestes jornades l˙dicoesportives tindran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 hores a diferents barris de Palma, fins el mes de marš. Sˇn activitats gratu´tes i estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys.
Les jornades comptaran amb una Ómplia oferta d'activitats, com bÓsquet, v˛lei, tennis, hoquei, bÓdminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futv˛lei, slack line, petanca, escacs, cotxes de pedals, i d'altres d'esports adaptats com goalball, v˛lei i bitlles. Els infants tambÚ hi podran gaudir d'un circuit de bicicletes d'educaciˇ vial en el qual participa la Policia Local. Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

Els principals objectius del projecte de Barridiades sˇn convertir la nostra ciutat en una taula d'esports, fomentar valors com la esportivitat, la tolerÓncia, la integraciˇ, l'educaciˇ i els hÓbits saludables, dinamitzar els barris i apropar l'activitat fÝsica a nins i joves de manera amena i divertida.

Programa primer trimestre 2018

13 de gener: Son Espanyolet. Parc de la ConvivŔncia
27 de gener: Can Pastilla. Plaša de Pius IX
3 de febrer: El Coll d'en Rabassa. Plaša de l'EsglÚsia
10 de febrer: El Rafal Nou. Carrer de Selva
17 de febrer: El FortÝ. Plaša de Madrid
24 de febrer: Son Rutlan. Parc de Son Rutlan
3 de marš: El PilĚlarÝ. Nou Plaša del PilĚlarÝ Nou
10 de marš: El Viver. Parc de Baltasar ValentÝ
17 de marš: El Camp. Redˇ Parc de les Fonts
24 de marš: Son Gibert. Parc de Son Gibert

Duraciˇ: des del 13 de gener fins el 30 de marš de 2018

Horari: de 10:30 a 13:30.

Localitat: Palma

Data darrera modificaciˇ: 26 de marš de 2018