Cercar

Inici

Barridiades abril-juny 2017

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) presenta la nova programaciķ del segon trimestre de Barridiades, que comenįarā aquest dissabte, 1 d'abril, a la Feixina, al barri de Santa Catalina. Aquestes jornades ludicoesportives, que tindran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 h a diferents barris de Palma, sķn activitats gratuītes i estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys.

Els principals objectius del programa sķn promocionar la prāctica esportiva, fomentar valors com la tolerāncia, la integraciķ, l'educaciķ i la inclusiķ; així com impulsar els hābits saludables entre infants i joves a les barriades de Palma. L'IME pretén apropar a tots els barris aquestes jornades itinerants per tal de fomentar l'activitat física i donar a cončixer les diferents modalitats esportives i l'esport adaptat als ciutadans de Palma.

Les jornades comptaran amb una āmplia oferta d'activitats com vōlei, tennis, cotxes de pedals, hoquei, bādminton, bāsquet, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvōlei, slack line, petanca, escacs, i altres d'esports adaptats com vōlei, bitlles i goalball, esport paralímpic creat per a persones amb discapacitat visual que es basa en el sentit auditiu i la capacitat d'orientaciķ dels participants. Els infants també podran gaudir d'un circuit de bicicletes d'educaciķ viāria que compta amb la participaciķ de la Policia Local. Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i consells saludables.

Les dates i els barris de les dotze jornades del programa sķn els següents:
ˇ 1 d'abril: Santa Catalina, la Feixina
ˇ 8 d'abril: la Soledat Nord, plaįa de Sant Francesc Xavier
ˇ 22 d'abril: Son Gotleu, parc d'Orson Welles
ˇ 29 d'abril: el Terreno, Mirador del Terreno
ˇ 6 de maig: Son Fortesa Sud, parc de Jacint Verdaguer
ˇ 13 de maig: Nou Llevant, plaįa de la Guārdia Civil
ˇ 20 de maig: Arxiduc, plaįa d'Alexander Fleming
ˇ 27 de maig: el Camp d'en Serralta, plaįa de Serralta
ˇ 3 de juny: Son Rapinya, plaįa de Son Quint
ˇ 10 de juny: Cal Capiscol, carrer de l'Orquídia
ˇ 17 de juny: Son Dameto, parc de Son Dameto
ˇ 24 de juny: l'Arenal, parc de les Meravelles


Data darrera modificaciķ: 27 de juny de 2017

© IME.. Camí de la Vileta 40. - 07011 Palma (Illes Balears) Telčfon: 971281870   |  Fax:971453970   |  ime@palma.cat