Cercar

Inici -> Benvinguda

Benvinguda

L'Institut Municipal de l'Esport convida tots els abonats, usuaris, ciutadans de Palma i treballadors de l'IME, a participar en aquesta pàgina web que té per objectiu informar i donar a conèixer tot el que es realitza dins les nostres instal·lacions esportives.

Les possibilitats que ens aporten les noves tecnologies pel que fa a comunicació fan que aquest web ens permeti tenir una comunicació addicional, participativa i, sobretot, una comunicació bidireccional entre institució i ciutadania, un binomi que ha de ser l'eix vertebrador de la nostra tasca.

En aquest sentit, posam a l'abast de tots els ciutadans de Palma tota la informació referent a l'IME i els seus equipaments esportius per tal de facilitar la informació directa i eficaç, com també d'apropar l'IME i l'esport de Palma a la ciutadania, eliminant d'una manera considerable els tràmits burocràtics i administratius.

Esperem que tots aquells que visiteu la pàgina web trobeu amb facilitat el que cercau i pugueu utilitzar-la com a font d'informació dels serveis i l'esport relacionat amb l'IME i ens aporteu noves idees i nous conceptes per tal de contribuir entre tots que l'IME doni un servei millor als ciutadans de Palma.

Els preus es troben publicats al BOIB núm 162, de 27 de desembre de 2016.

Arxius, sol·licituds i documentació: DESCÀRREGA

Galeria multimedia

Imatges

IME.

Data darrera modificació:28 de juny de 2017

© IME. Camí de la Vileta 40. - 07011 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971281870   |  Fax:971453970   |  ime@palma.cat