Cercar

Inici -> Barridiades 2017

Barridiades 2017

L'Institut Municipal de l'Esport presenta la nova programaciˇ del primer trimestre de Barridiades 2017, que comenšarÓ el 7 de gener al parc de la ConvivŔncia, a Son Espanyolet. Aquestes jornades ludicoesportives, que tindran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 h a diferents barris de Palma, sˇn activitats gratu´tes i estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys.

La imatge d'aquesta primera ediciˇ de 2017 representa un dels esports inclusius que es duen a terme a les jornades, el goalball, un esport paralÝmpic creat per a persones amb discapacitat visual. El joc es basa en el sentit auditiu i la capacitat d'orientaciˇ dels participants per a detectar la traject˛ria de la pilota de cascavells al terreny de joc amb una mÓscara opaca als ulls.

Els principals objectius del programa sˇn promocionar la prÓctica esportiva, fomentar valors com la tolerÓncia, la integraciˇ, l'educaciˇ i la inclusiˇ; aixÝ com impulsar els hÓbits saludables entre infants i joves a les barriades de Palma.

Les jornades comptaran amb una Ómplia oferta d'activitats, com bÓsquet, v˛lei, tennis, hoquei, bÓdminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futv˛lei, slack line, petanca, escacs, cotxes de pedals, i d'altres d'esports adaptats com goalball, v˛lei i bitlles. Els infants tambÚ hi podran gaudir d'un circuit de bicicletes d'educaciˇ vial en el qual participa la Policia Local. Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

Jornades primer trimestre 2017:

7 de gener: Son Espanyolet, parc de la ConvivŔncia
14 de gener: Can Pastilla, plaša de Pius IX
21 de gener: El Coll d'en Rabassa, plaša de l'EsglÚsia
28 de gener: El Rafal Nou, carrer de Selva
4 de febrer: El FortÝ, plaša de Madrid
11 de febrer: Son Rutlan, parc de Son Rutlan
18 de febrer: El PilĚlarÝ Nou, plaša del PilĚlarÝ Nou
25 de febrer: El Viver, parc de Baltasar ValentÝ
4 de marš: El Camp Redˇ, parc de les Fonts
11 de marš: Son Gibert, parc de Son Gibert
18 de marš: L'Aranjassa, plaša de Josep Guasp
25 de marš: La Vileta, plaša de Tarent

Localitat: Palma

Data darrera modificaciˇ: 4 de gener de 2017

© IME. CamÝ de la Vileta 40. - 07011 Palma (Illes Balears) TelŔfon: 971281870   |  Fax:971453970   |  ime@palma.es